Om H-Energi ApS

Velkommen til H-Energi ApS, dit foretrukne valg for energieffektive og bæredygtige opvarmningsløsninger. Med over 40 års erfaring i branchen, specialiserer vi os i luft til vand varmepumper, en revolutionerende teknologi, der bringer både komfort og økonomiske besparelser ind i dit hjem.

Vores Historie

H-Energi ApS stammer fra Hillestrøm VVS, et almindeligt VVS firma startet for over 40 år siden af VVS mester Michael Hillestrøm i Hørsholm. Michael’s søn, Jonas Hillestrøm, også en uddannet VVS-installatør, gik sammen med Robert Jakobsen for at danne H-Energi.

Hillestrøm VVS blev hædret som finalister i ÅRETS HÅNDVÆRKER VVS 2018 og 2019 og vandt i 2020 finalister i 2021 og 2022 Vandt 2023

Hvad Vi Tilbyder

Vi tilbyder installation af luft til vand varmepumper, der kan spare dig op til 50% på din varmeregning. Med vores miljøvenlige kvalitetsvarmepumper, får du et produkt, der bruger det nye R32-kølemiddel, sikrer drift ned til -25 grader, og har en indvendig enhed der støjer ned til 18 dB. Alt dette kommer med fem års garanti uden ekstra omkostninger.

Hos H-Energi ApS bruger vi kun certificerede kølemontører, og vi har stor erfaring med over 1.000 monteringer. Vi forhandler kun luft til vand varmepumper og tilbyder faste priser uden skjulte omkostninger.

Vores Filosofi

Vi tror på at bringe energieffektivitet og bæredygtighed ind i hvert hjem. Vi stræber efter 100% kundetilfredshed, og vi har altid mester med på opgaven for at sikre kvalitet og præcision.

Kontakt Os

Hvis du overvejer at investere i en varmepumpe, er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan en varmepumpe kan gøre en forskel i dit hjem, eller hvis du ønsker en uforpligtende besigtigelse og tilbud. Ring til os på telefon 91 55 52 52, eller skriv til e-mail info@h-energi.dk.

Tak for at besøge vores side. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at spare penge, samtidig med at du bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Hillestrøm VVS vinder årets VVS 2023