For at sikre vores kunder den bedst mulige service har vi valt at outsource
dette til enten leverandøren / producenten af varmepumpen
eller Energiservice 
Ring og hør mere om dine muligheder

Har du brug for service  

For at din varmepumpe altid fungerer optimalt, er det vigtigt, at du husker at få udført et regelmæssigt serviceeftersyn.
Som noget ny har du mulighed for at få service direkte fra Varmepumpeleverandøren kontakt os for at hører nærmere

For at sikre vores kunder den bedste service har vi lavet et samarbejde med et af Danmarks største service virksomheder Energi Service A/S

Det sikre at du får service til tiden og overholder det lovpligtige serviceeftersyn der er på varmepumper.

Forlæng levetiden og reducer omkostningerne med varmepumpe-service

Tegn et abonnement på varmepumpe-service og få det bedst mulige ud af din varmepumpe; forlæng dens levetid og reducer omkostningerne til uforudsete udgifter ved reparationer.

Langt de fleste fabrikanter, herunder også Bosch og Panasonic og LG, anbefaler, at der udføres eftersyn på varmepumpen med intervaller på henholdsvis et eller to år.

To år for pumper med mindre end et kilo kølemiddel, og et år for pumper med mere end et kilo kølemiddel. Når mængden overstiger et kilo, er det et lovkrav, at der udføres varmepumpeservice hvert år.

Deres priser er som følgende: varmepumpeservice

​Luft til vand varmepumpe

​Basis Service ​Kr. 1.766,88

Fri Service​     ​Kr. 2.420,00

Basis Service
Er vores grundabonnement, der består af et eventuelt lovpligtigt eftersyn af din varmepumpe, kontrolrapport til offentlig myndighed samt indregulering. Der foretages kontrol af tryk, kølemiddel, temperatur samt andre vigtige inspektioner af hensyn til varmepumpens optimale drift.

Fri Service
Indeholder det samme som Basis Service, men her får du også frie tilkald. Frie tilkald betyder, at der som udgangspunkt ikke skal betales for tilkald af energitekniker, såfremt det driftsstop inden for abonnementsdækningen, der er årsag til problemet.

Kontakt og bestil varmepumpeservice i dag

Har du brug for service,kan du altid  kontakte
Energi Service A/S på telefon 70 22 55 32 eller e-mail info@energi-service.dk.