Luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpe med

kort tilbagebetalingstid

Hos H-Energi.dk leverer og monterer vi gerne en luft til vand varmepumpe i dit hus i for eksempel Ringsted, Næstved eller Køge samt andre steder på hele Sjælland og øerne. En luft til vand varmepumpe har en ganske kort tilbagebetalingstid, og vi ordner dit energitilskud samt vejleder om håndværkerfradraget.

Moderne luft til vand varmepumpe til større huse

Fordelen ved en luft til vand varmepumpe er, at den også kan opvarme brugsvand. Den er relativ simpel at installere, hvis du allerede har et fyr i huset, som benyttes til brugsvandsopvarmning og rumopvarmning via radiatorer eller gulvvarme.

Vi har specialiseret os i Panasonic, som har over 30 års erfaring med varmepumper i hele Norden. De nyeste pumper kan effektivt varme selv større huse op bl.a. nedlagte landbrugsejendomme, villaer, skoler, offentlige institutioner osv. . Dermed kan du få et bedre indeklima og en lavere varmeregning.

Vi kommer gerne gratis ud for at besigtige dit hus og beregne den helt rigtige løsning til en luft til vand varmepumpe.

Vi har naturligvis kun certificerede kølemontører, og vi har kun miljørigtige kvalitets varmepumper, og der er altid tale om faste priser uden skjulte omkostninger.

Bestil gerne en gratis besigtigelse og opmåling

Ring på telefon 91 55 52 52 , eller skriv en e-mail til info@h-energi.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe.

Bestil gratis konsulent besøg   i dag