MONTERING

Montering af varmepumpe tilbydes

Hos H-Energi tilbyder vi montering af varmepumpe på hele Sjælland og øerne.

Vi er beliggende i Herfølge nær Køge, Næstved og Ringsted og har specialiseret os i varmepumper fra Panasonic og jordvarme fra Bosch. Det kan for eksempel være luft til luft, luft til vand og jordvarme.

Energitilskud og fradrag ved montering af varmepumpe

Vi tilbyder fortrinsvis montering af varmepumpe fra Panasonic og Bosch, fordi de er de mest effektive på markedet, hvilket giver dig den laveste varmeregning 

Vi sørger for dit energitilskud, og dit håndværkerfradrag. Se mere på sparenergi.nu

Vi kommer naturligvis gratis ud for at besigtige din bolig eller dit sommerhus.

Den udvendige enhed benytter det nye R32-kølemiddel i luft til luft varmepumperne og R410 i luft til vand varmepumperne og jordvarme fra Bosch.

Vi bruger kun certificerede kølemontører til montering af varmepumpe, og der er naturligvis tale om miljørigtige kvalitetsvarmepumper til faste priser og uden skjulte omkostninger. Desuden er der 5 års garanti uden ekstra omkostninger. samt 10 års garanti på udvalgte vandtanke – Husk der er lovpligtigt eftersyn af din varmepumpe, hvilket vi naturligvis også tilbyder at udfører for en fast lav pris

Kontakt os for at aftale en uforpligtende besigtigelse

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at aftale en uforpligtende besigtigelse og for at få et tilbud på montering af varmepumpe.

Du kan ringe på telefon 91 55 52 52, eller du kan sende en e-mail til os på info@h-energi.dk. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Kontakt os allerede i dag hvis du har nogen spørgsmål