Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpe til helårshuse

og sommerhuse

Vi monterer alle typer Panasonic varmepumper.

Hos H-Energi kan vi levere og montere en luft til luft varmepumpe, der også fungerer som et klimaanlæg, i hele landet. ​Det er især blevet populært med en luft til luft varmepumpe i sommerhuse, men de bliver også mere og mere udbredt i mindre helårshuse og i tilbygninger.

Klimaanlæg om sommeren – varmepumpe om vinteren

En af fordelene ved en luft til luft varmepumpe er, at den er enkel at installere, og samtidig fungerer den som et klimaanlæg om sommeren og kan køle boligen ned. En luft til luft varmepumpe kan derimod ikke opvarme brugsvand – det kan en luft til vand varmepumpe.

En særlig fordel ved montering i sommerhuse eller tilbygninger er, at den kan holde rummet frostfrit uden at bruge ret meget energi. Du kan i øvrigt spare op til 70 % på varmeregningen i helårsboliger og samtidig nyde dit klimaanlæg på de varme sommerdage.

Vi har specialiseret os i Panasonic, fordi deres varmepumper er de mest effektive på markedet. De har også udviklet et Nanoe G-luftrensningssystem, der sikrer en ren og behagelig luft og et godt indeklima. ​

Desuden sikrer deres nye R32-kølemiddel, at den udvendige enhed virker helt ned til -35 grader. Og den indvendige enhed i en luft til luft varmepumpe er stort set lydløs med sin ned til 18 dB.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

Luft til luft varmepumper ligger i mange prislag hvor af de billigste med installation koster fra 12.500,- , men ønsker du en konkret model monteret, eller kunne du tænke dig en gratis og uforpligtende besigtigelse af dit hus eller sommerhus, er du velkommen til at kontakte os på telefon 91 55 52 52 eller e-mail info@h-energi.dk.

Vi kan levere og montere en luft til luft varmepumpe inden for en uges tid.

Bestil din varmepumpe i dag