Højeste energimærkning og virkningsgrad
En af markedets mest støjsvage varmepumper
Nem og enkel betjening
Eksklusivt design i enten glas eller metal

Kontakt os for møde om Jordvarme

Lad os se på dine muligheder for at få Jordvarme

Vi ved, at mange ønsker et varmeanlæg, der er stabilt og til at regne med. De færreste drømmer om at komme hjem til et koldt hjem uden varmt vand og varme. Samtidig kigger mange af os også efter energimærket, når vi vælger nyt varmeanlæg.
Så kan vi nemlig spare på energien til gavn for både miljøet og vores pengepung.
Hvad angår design forventer vi ikke det store, for hvad kan vi egentlig forvente af designet på et varmeanlæg?
Tænk hvis du kunne få et varmeanlæg i et lækkert, smart og intuitivt design – med nye intelligente funktioner, så du kunne opleve varme på en helt ny måde i dit hjem.

 

Yderst energieffektiv og besparende Anvender mindst mulig elektricitet og sørger for, at dit varmebehov er tilpasset jordvarmepumpens varmeafgivelse.

Derudover er Compress 7001i LWM effektivt isoleret. Det reducerer alt sammen varmetab, øger virkningsgraden og giver dig en større besparelse på varmeregningen. Stabilitet – for dit ve og vel Der er masser af varmt vand grundet det store moduleringsområde.

Jordvarmepumpen indeholder hele 300 liter på 40 grader. Og så svigter den dig ikke – heller ikke når vores nordiske klima viser sig fra sin koldeste side. Nemt og informativt design Det flotte og tidsløse design inkluderer en touch skærm på fronten, hvor du nemt kan justere temperaturen og andre parametre.

Du får desuden her hurtigt overblik over varmepumpens status og historiske data. Passer til dig – og på dig Du får her en jordvarmepumpe med energimærke A+++ med minimal udledning af skadestoffer.

Derudover er du sikret hygiejnisk rent vand pga. den rustfri beholder og anti-legionella programmet. Og så kan Compress 7001i LWM anvendes sammen med flere forskellige opvarmningssystemer – både nyere og ældre. Intelligent med app

Med denne jordvarmepumpe får du ikke bare den velkendte kvalitet fra Bosch.

Du får også et produkt med nyeste teknologi på markedet.